Broc Shot lanceert 's werelds eerste broccolikiemgroenteshot

Het wellness-merk Broc Shot heeft haar revolutionaire lijn van broccolikiempoedershots gelanceerd in de VS. Door gebruik te maken van de meest krachtige antioxidant, sulforafaan, uit broccolikiemen, zijn deze shots een zeer effectieve, efficiƫnte en gemakkelijke oplossing voor schoonheid, lichaam en hersenen.

Broc Shot Ananas + Munt, Gember + Lime, Origineel

Broccolikiemen bevatten de hoogste hoeveelheid van de actieve stof sulforafaan van alle groenten - 50 tot 100x meer dan volwassen broccoli - en consumptie in poedervorm is een effectief en handig formaat voor krachtige resultaten. Van sulforafaan is klinisch bewezen dat het vrije radicalen bestrijdt die celschade en vroegtijdige veroudering veroorzaken, het lichaam ontgift van verontreinigende stoffen, de darmwand stabiliseert en versterkt om de immuniteit te verbeteren en de darmen te normaliseren, en de hersenfunctie verbetert en ondersteunt.

"Sulforafaan biedt gepersonaliseerde welzijnsvoordelen," zegt Dr. Tom Karagiannis, hoofd Epigenomic Medicine van de Universiteit van Melbourne. "Het vernietigt niet alleen vrije radicalen, het schakelt meer dan 200 beschermende genen in, waarbij het lichaam biohackt om zijn eigen natuurlijke antioxidant afweersysteem te activeren en je lichaam precies geeft wat het nodig heeft."

Voor meer informatie:
brocshot.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven