Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nachtafsluitingen Heinenoordtunnel voor onderhoudswerkzaamheden in juni

De Heinenoordtunnel (snelweg A29) is van woensdag 8 juni 22.00 tot donderdag 9 juni 05.00 uur 2022 dicht richting Rotterdam. In de nacht van donderdag 9 juni op vrijdag 10 juni is de tunnel van 00.00 tot 05.00 uur richting Bergen op Zoom dicht. Dit vanwege onderhoud aan de tunnel en herstelwerkzaamheden aan het asfalt. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd.

Afsluitingen

  • Woensdag 8 juni 22.00 tot donderdag 9 juni 05.00 uur: de tunnelbuis richting Rotterdam (richting het noorden), inclusief oprit Oud-Beijerland (21).
  • In de nacht van donderdag 9 juni op vrijdag 10 juni van 00.00 tot 05.00 uur: de tunnelbuis richting Bergen op Zoom (richting het zuiden), inclusief oprit Barendrecht (20).

Omleidingen
Het verkeer wordt omgeleid via de snelwegen A16 en A17 en de provinciale weg N217. Klik hier voor de omleidingen.

Extra reistijd en tol
Tijdens de afsluiting van een tunnelbuis bedraagt de extra reistijd tussen de 10 en 30 minuten. Zolang de Heinenoordtunnel is afgesloten, geldt voor het verkeer in de afgesloten rijrichting dat de Kiltunnel in die rijrichting tolvrij is.

Bron: Rijkswaterstaat

Publicatiedatum: