door water toe te voegen 3 ltr plantaardige melk

Notenmelkpoeder verpakt in glazen potten

Start-up Ulu Hye heeft aangekondigd dat het vanaf juni drie smaken van zijn notenmelk in glazen potjes zal lanceren in geselecteerde Woolworths-winkels. Het in Sydney gevestigde bedrijf werd in 2017 mede opgericht door Heidi Peuten en Vasia Vogias, nadat de vriendinnen zich ervan bewust waren geworden dat de meeste melkpakken niet konden worden gerecycled en op een stortplaats belandden.

Gedreven door de wens om een duurzamere en gezondere oplossing te bieden voor andere plantaardige melk op de markt, kwamen de medeoprichters met het nieuwe idee om af te zien van UHT-kartons en producten in recyclebare glazen potten te verkopen.

Ulu Hye introduceert zijn 120 ml mini notenmelkpotjes in het natuurvoedingsschap van Woolworths. Door water aan de mix toe te voegen en te mengen, kunnen klanten thuis binnen een minuut drie liter plantaardige melk maken.

De potjes zijn verkrijgbaar in amandel, hazelnoot en een cashew-, amandel- en macadamiamix. De adviesverkoopprijs bedraagt AUS $11,99 (€ 7,95) en de potjes zijn nu al online verkrijgbaar bij meer dan 350 natuurvoedingswinkels in heel Australië.

Bron: businessnewsaustralia.com
Foto: Uluhye.com.au


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven