Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrohandel tussen Afrikaanse landen groeit naar verwachting met 33%

In een rapport getiteld 'Connecting Africa' belicht Ali Al-Gamil, de CEO van Cairo 3A Agriculture, de omvang van de handel op de Afrikaanse markten alsmede de aspiraties van de meest opmerkelijke exporteurs voor groei van de handel op het continent.

Volgens Al-Gamil wordt de Afrikaanse handel gekenmerkt door een grote consumentenmarkt die 54 landen omvat, en door een verwachte groei in land- en tuinbouwproducten van 33 procent in de komende paar jaar. Deze voordelen verleiden Egyptische investeerders om hun Afrikaanse investeringen uit te breiden. Hij verklaarde ook dat Afrika de laatste grens is, en dat succes op het continent nu bepalend zal zijn voor de waarde van Egyptische producten in de komende decennia.

Hij voegde eraan toe dat de grootste belemmering voor de onderlinge handel tussen Afrikaanse landen het gebrek aan infrastructuur is, dat dagelijks logistieke onderbrekingen veroorzaakt. De huidige infrastructuurprojecten kunnen echter bijdragen tot een geleidelijke toename van de onderlinge handel tussen de Afrikaanse landen.

Bron: dailynewsegypt.com

Publicatiedatum: