Winnaar Morgana Moments campagne in het zonnetje gezet

Met een fris en fruitige campagne werd dit jaar de aandacht gevestigd op de verkwikkende eigenschappen van de Morgana-appel. Door de samenwerking met Fruitveiling Zuid-Limburg behoort Morgana vanaf het afzetseizoen 2021/22 tot het rassenportfolio van FruitMasters. Morgana kenmerkt zich als extreem sappig met een mildzoete smaak. Een bite van deze verfrissende appel met haar gebalanceerde smaakprofiel zorgt ervoor dat je de hele dag in balans blijft.

Met de Morgana Moments campagne konden shoppers dit voorjaar bij aankoop van Morgana iedere week verfrissende prijzen winnen. Zo maakten ze kans op een wellnessbox met luxe spa-items en de hoofdprijs een volledig verzorgd wellnessweekend in het Mergelland van Morgana® bij Château St. Gerlach in Valkenburg.

Morgana Moments Influencer actie met Amijé Roos van der Laan en haar vriend

De campagne werd ondersteund door on-pack communicatie, POS-materialen en een social mediacampagne onder influencers zoals Amijé Roos van der Laan. Op dinsdag 17 mei werd de winnaar van de hoofdprijs in het zonnetje gezet bij de Dekamarkt in Koog aan de Zaan.

Uitreiking Morgana Moments V.l.n.r. Ruud Lenssen (FruitMasters), de winnaars, Ronald Kievit & Pim de Leeuw (Dekamarkt), Anouk Roelofs (FruitMasters) 

Morgana (rasnaam: Kizuri) is ontstaan als kruising uit Golden Delicious en een robuust proefras (NY75413-30). De appel is extreem sappig met een gebalanceerde mildzoete smaak en tropisch aroma. Daarnaast is Morgana heerlijk knapperig. De stevige appelstructuur komt door haar behoud van hardheid (7 kg/cm2), waardoor deze appel een uitstekend uitstalleven heeft. Deze eigenschappen maken het een gezond en dorstlessend tussendoortje en aanvulling op het mildzoete appelsegment.

Ontbijtmakers moederdagbox
Tijdens Moederdag werden moeders verwend met sappige Morgana appels in de Ontbijtmakers Ontbijtbox. Ontbijtmakers is het inspiratieplatform voor alle Nederlanders voor een lekker, verantwoord en gevarieerd ontbijt. De box was gevuld met heerlijke crackers en beschuiten van Bolletje, een stuk verse belegen kaas van Beemster, Appelsientje, en nog veel meer! Daarnaast zijn er 4 lekkere moederdagrecepten ontwikkeld en een kinderkoksmuts en -schort. Zo konden de kinderen zonder vies te worden zelf met het ontbijt voor mama aan de slag.

Lokaal geteeld
Morgana wordt geteeld in verschillende delen van Nederland, van de kalkrijke en vochtregulerende lössgronden van Zuid-Limburg tot aan de voedzame kleibodem in het Rivierenland, Zeeland en de Flevopolder. Alle telers zijn On the way to PlanetProof gecertificeerd. Door het toepassen van duurzame productiemethoden verlagen deze telers hun ecologische footprint en stimuleren ze biodiversiteit.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
4190 CE Geldermalsen
06 22 02 54 12 
info@fruitmasters.com 
www.fruitmasters.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven