Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indiase telers dumpen mango's in kanaal

In het district Annamayya in India heeft het gure weer het de mangotelers onmogelijk gemaakt om winst te maken met hun oogst. Door de ongewone regenval tijdens de bloeifase in november en december vorig jaar is de oogst van de vruchten vertraagd. Normaal worden mango's in de maand maart geoogst. Dit jaar begon dat pas in mei. Intussen kwam de cycloon Asani als een zware schok voor de telers, die dachten dat ze na de oogst een goed rendement konden halen uit hun oogst.

Sterke windstoten als gevolg van de cycloon hebben mangobomen beschadigd in Rayachoti, Ramapuram, Lakkireddypalle, Veeraballi, Sundupalli, Gaaliveedu, Sambepalli. Telers uit de door de cycloon getroffen gebieden hebben geprobeerd de mango's in Rayachoti mango Mandi te verkopen, maar de handelaren weigerden het beschadigde fruit te kopen. Daarom hebben ze hun toevlucht genomen tot het dumpen van de producten omdat ze niet in staat zijn om de transportkosten te betalen. Een teler uit Siddavatam heeft zeven ton mango's in een kanaal gedumpt, omdat hij ze niet kon verkopen.

Bron: newindianexpress.com

Publicatiedatum: