'Fruit & Bewaren' en 'Fruit & Kwaliteit'

Nieuw cursusaanbod Fruit Tech Campus in juni van start

De Fruit Tech Campus initieert twee nieuwe cursussen: Fruit & Bewaren en Fruit & Kwaliteit. Beide cursussen gaan van start in juni. 

Fruit & Bewaren
Hoe wordt fruit op de beste manier bewaard? De cursus Fruit & Bewaren wil ervoor zorgen dat de cursisten hier de kennis in huis hebben om de beste beslissingen te nemen voor de bewaring van fruit.

Tijdens de cursus wordt men meegenomen in het bepalen van het bewaar- of kwaliteitsdoel en komen het product en de bewaartechnologie aan de orde. De cursus resulteert in het toepassen van deze kennis in de eigen praktijk. 

De cursus Fruit & Bewaren is een initiatief van Fruit Tech Campus in samenwerking met Nekovri Talenten College. Ontwikkeld voor koelers & bewaarders van fruit en telers en medewerkers. Ook geschikt voor de professionals in handel-, afzet- en kwaliteitsorganisaties, technische bedrijven en voor de adviseurs en voorlichters.

Aanmelden kan op de website van de Fruit Tech Campus

Datum: 1, 7, 14, 21 & 27 juni 2022
Duur: 5 dagdelen
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen

Fruit & Kwaliteit
De cursus Fruit & Kwaliteit gaat in op het beoordelen, waarborgen en controleren van hard- & zachtfruit en exotisch fruit. Hier wordt de cursist de kennis bijgebracht op het gebied van hygiënestandaarden, veiligheid en afvalstromen.

Onder leiding van vakspecialisten maakt men kennis met onder andere de invloeden van de teelt, de oogst en het sorteer- en verpakproces op de kwaliteit van fruit. Ook komt aan bod waar rekening mee moet worden gehouden als het product wordt aangeboden aan de eindgebruiker.

Na afronding van de cursus moet men in staat zijn het kwaliteitsproces te identificeren, toe te passen, borgen en evalueren.

Aanmelden kan op de website van de Fruit Tech Campus
 
Datum: 2, 9 & 16 juni 2022
Duur: 3 dagdelen (middag)
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen

Voor meer informatie of aanmelden:
Lisanne van Haarlem
Fruit Tech Campus
vanhaarlem@fruittechcampus.nl 
www.fruittechcampus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven