Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delhaize lanceert abonnement voor thuislevering

Delhaize start vanaf vandaag met delivery+, een abonnementsformule voor haar e-commerce-thuisleveringsaanbod om tegemoet te komen aan de stijgende aankoopfrequentie van haar klanten. Deze abonnementsformule is beschikbaar in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in 4 andere grote Belgische steden (Antwerpen, Luik, Gent, Leuven).

E-commerce voortdurend in evolutie
E-commerce is wereldwijd altijd al een snel evoluerende sector, maar tijdens de verschillende lockdownperiodes van de laatste twee jaar heeft de onlineverkoop een grondige verandering doorgemaakt, ook in de voedingssector. Delhaize paste haar dienstverlening zo goed mogelijk aan om te voldoen aan de behoeften en wensen van haar klanten. Zo was er in maart nog de investering in de opening van een derde regionaal distributiecentrum in Awans ​ (provincie Luik) om in bijna het hele land (97%) thuisleveringen mogelijk te maken.

Het eerste thuisleveringsabonnement
Ook de aankoopfrequentie van de klanten die e-commerce gebruiken, is gestegen sinds Covid. Klanten hebben de afgelopen maanden via bevragingen te kennen gegeven dat ze graag gebruik zouden maken van een voordeligere formule. Delhaize heeft daarom nagedacht over een aanbod met beperkte leveringskosten. Vanaf donderdag 12 mei lanceert Delhaize delivery+. Inwoners van het Brussels Gewest en van de steden Antwerpen, Luik, Gent en Leuven kunnen zich voortaan abonneren om van een reeks voordelen te genieten. Vanaf 10 euro/maand, afhankelijk van het gekozen pakket, kunnen klanten niet enkel genieten van onbeperkte gratis levering, maar ook van voordelen zoals gratis producten en voorrang bij het reserveren van specifieke tijdslots.

Het abonnement wordt aantrekkelijker na twee maandelijkse leveringen. Een klant die gewoonlijk eenmaal per week bestelt en geen gebruik maakt van de gratis leveringsmogelijkheden, zou tussen 23,8 en 31,8 euro per maand betalen om zijn of haar boodschappen op de goedkoopste dagen te laten leveren. Met de abonnementsformule delivery+ (10 euro per maand) genieten klanten dus van een korting die kan oplopen tot 21,8 euro per maand. Als deze abonnementsformule aanslaat, wordt het uitgebreid naar andere steden en regio's. ​

Bron: Delhaize

Publicatiedatum: