"Leveranciers verpakken druiven met stelen zichtbaar om versheid te laten zien"

De druivensector worstelt met een belangrijke kwestie tijdens deze pandemie en de algemene problemen met logistieke vertragingen, namelijk de versheid van druiven wanneer ze na weken op zee op hun eindbestemming aankomen. Manager Wang, de woordvoerder van Shandong AWT Biotech, sprak onlangs over de producten van het bedrijf voor de houdbaarheid van druiven.

"Druiven stellen hoge eisen aan de omgeving waarin ze worden bewaard. Ze worden het best bewaard in een donkere ruimte bij een temperatuur van ongeveer een halve graad Celsius onder nul. Druiven worden echter gemakkelijk besmet met schimmels. Een van de meest voorkomende ziekteverwekkers is Botrytis cinerea, die zich manifesteert als een soort meeldauw of 'stof' op de druiven."

"Onze FYK houdbaarheidsproducten helpen klanten te voldoen aan de bewaarvoorwaarden voor druiven in korte of lange opslag. Veel exporteurs eisen van hun verpakkers dat ze het steeltje van de druiven op een zichtbare plaats leggen, zodat klanten gemakkelijk kunnen zien hoe vers de druiven zijn. Dit maakt de druiven aantrekkelijker voor de klanten. En de druiven kunnen gemakkelijker worden gehanteerd of gecontroleerd op productkwaliteit," aldus Wang. "Groene druivenstengels geven de indruk van vers en natuurlijk fruit. Daarom zijn de druivenstengels zo belangrijk op de druivenmarkt. En FYK-producten houden niet alleen de druiven vers, maar ze kunnen helpen om de druivenstengels langer groen te houden."

"Er zijn veel houdbaarheidsproducten op de markt, maar de producten van FYK verschillen qua vormgeving en samenstelling. FYK- producten bestaan uit twee dunne plastic membranen met actieve elementen die tussen de lagen zijn gelamineerd. De buitenkant is voorzien van een waslaag. Dit ontwerp maakt het product beter waterdicht en maakt recycling mogelijk. Bovendien ontstaat condensatie bij temperatuurschommelingen tijdens het koude transport en dat beïnvloedt de gasuitstoot van de meeste vershoudproducten, omdat zij met papier of een kunststofmengsel worden vervaardigd. Schommelingen in de gasuitstoot tasten de productkwaliteit aan. De vershoudproducten van FYK garanderen echter een gelijkmatige uitstoot van SO2 en houden het fruit langer vers."

Gevraagd naar de sterke punten van het bedrijf, antwoordde Wang: "Onze grootste kracht is een gevarieerd productassortiment. FYK houdbaarheidsproducten zijn geschikt voor elke fase van de toeleveringsketen. Onze producten zijn bestudeerd door onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteams en in samenwerking met vele wetenschappelijke onderzoekscentra in het land. Wij verbeterden onophoudelijk onze productietechnologie en productiestroom om het vermogen en de doeltreffendheid van onze producten te verhogen. We werken er ook aan om de prijs-kwaliteitverhouding ideaal te houden."

Shandong AWT Biotech werkt samen met retailers over de hele wereld, maar is altijd op zoek naar meer partners die geïnteresseerd zijn in strategische samenwerking.

Voor meer informatie:
Manager Wang
Shandong AWT Biotech Co., Ltd.
+86 18615225880 
+8618765853261
sales@awt-biotech.com
www.chinesepost-harvest.com  


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven