Optikett wordt onderdeel van Optimum Group

Optikett, gespecialiseerd in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group. De huidige directie van Optikett, vertegenwoordigd door Daniel Ostendorf, blijft in haar huidige functie binnen de organisatie. 

De toevoeging van Optikett past binnen de Europese groeiambities van Optimum Group en zal de aanwezigheid van de Optimum Group in Duitsland uitbreiden. "Als onderdeel van de Optimum Group is Optikett in staat haar klanten beter te bedienen door middel van grotere capaciteit, een breder aanbod van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsproducten en een grotere leveringsbetrouw-baarheid als onderdeel van een internationale groep aan drukkerijen."

Met de toevoeging van Optikett bestaat Optimum Group nu uit 17 aangesloten bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij elke aangesloten onderneming een eigen product/marktcombinatie heeft. 

Vertrouwen in de toekomst  
"Voor Optikett betekent de overname door Optimum Group een volgende stap. Schaalgrootte wordt steeds belangrijker in onze industrie: om efficiëntieslagen te kunnen realiseren, maar nog veel meer om onze klanten professioneel, flexibel en betrouwbaar te beleveren", aldus Daniel Ostendorf Managing Director van Optikett. 

Andre Prophitius, CEO van Optimum Group, vult aan: "Met de overname van Optikett kunnen we een nog groter klantenbestand bedienen in Duitsland en wordt ons Duitse deel van de groep verder uitgebreid met additionele creatieve en technische capaciteiten. In lijn met Optimum Group heeft Optikett een focus op de voedselindustrie, een sterk commercieel en technisch profiel, en een indrukwekkend klantenbestand. We kijken uit naar de samenwerking."

"Na de recente overname van Etiket Schiller zijn we zeer verheugd met deze verdere groeimogelijkheid in Duitsland en verwelkomen we Optikett graag in de groep", besluit Marc van Rijswijk, CFO van Optimum Group. 

Voor meer informatie:
Optimum Group
+31 (0)76 571 2800
info@optimumgroup.nl  
www.optimumgroup.nl 

Optikett
info@optikett.com 
www.optikett.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven