Type 2 Solutions introduceert de EDI connector

Simpel, snel en veilig communiceren met handelspartners

EDI implementatie lastig? Lukt het maar niet om vanuit het systeem EDI-berichten te genereren? Welk systeem je ook hebt, de EDI-connector communiceert ermee en zorgt ervoor dat de handelspartners tevreden zijn.

Snelle EDI communicatie
"De EDI-connector kun je zien als een slimme adapter die ervoor zorgt dat u vanuit uw IT-systeem probleemloos kan communiceren met uw klanten via EDI. Zonder dat je zelf een EDI-connectie tot stand hoeft te brengen met uw handelspartners. U plaatst simpelweg een bestand vanuit uw systeem op een server en Type 2 Solutions zorgt met het EDI-platform voor de rest. Eenvoudiger kan niet", aldus Judith de Witte.

Hoe werkt het?
U communiceert via de EDI-connector met het EDI-platform. Het platform mapt, transformeert en routeert de gegevens uit het systeem naar de verschillende handelspartners volgens de gestelde eisen.

EDI in 3 stappen

  • U biedt een bestand aan, bijvoorbeeld een factuur of pakbon, vanuit uw systeem. Dit bestand kan in allerlei formaten zijn zoals xml, txt of csv.
  • De EDI-connector verwerkt het bestand en stuurt dit door naar het EDI platform. 
  • Het EDI platform transformeert de bestanden naar het juiste EDI-formaat en verstuurt het naar uw klanten. 
  • Voorbeelden hiervan zijn het DESADV bericht (elektronische pakbon) en het INVOIC bericht (elektronische factuur). 

Andersom werkt het precies zo. De connector haalt het EDI-bericht, bijvoorbeeld een order, op van het EDI-platform en zet het EDI-bestand neer op de server in het formaat dat u wilt zodat het direct verwerkt kan worden in uw systemen.

SSCC-label API
De elektronische pakbon kunt u uiteraard combineren met het SSCC-label. Het SSCC label genereert u via de SSCC-label API al dan niet in combinatie met de on-premise applicatie One2Label Automation voor het automatisch labels printen.

Simpel, snel en veilig
"Het voordeel voor u is dat u geen EDI-communicatie met uw klant(en) tot stand hoeft te brengen. De EDI-connector neemt dit volledig voor u uit handen. Het integratie traject wordt daarmee veel eenvoudiger en EDI met uw klanten is snel op te zetten. U heeft een gestandaardiseerde manier om te communiceren. Zowel vóór inkomende als uitgaande EDI-berichten. Kortom, u kunt snel aan de slag, werkt efficiënt en stelt uw klanten tevreden.

Voor meer informatie:
Judith de Witte 
Type 2 Solutions
judith.de.witte@t2s.nl 
www.t2s.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven