Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature’s Pride presenteert voortgang op duurzaamheid

Nature’s Pride heeft haar Sustainable Business Jaarverslag van 2021 gepubliceerd. In het jaarverslag geeft het bedrijf een integraal overzicht van de resultaten van 2021 en de voortgang op de doelen die zijn gesteld voor 2023. Nature’s Pride streeft naar een gezondere en duurzamere wereld en werkt hiervoor aan strategische duurzaamheidsthema’s samen met haar telers, klanten en andere partners.

Nature's Pride heeft een duurzaam bedrijfsplan dat is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. De duurzaamheidsdoelstellingen zijn vastgesteld om de levensstandaard te verhogen, voedselverspilling tegen te gaan en de milieu-impact te verkleinen. Het bedrijf werkt intensief aan haar duurzaamheids-doelstellingen en is pionier in de groenten- en fruitsector op belangrijke thema’s als water, klimaat en gezonde voeding voor werknemers in landen van herkomst. In het Sustainable Business Jaarverslag is te lezen wat Nature’s Pride met haar partners heeft bereikt op deze thema’s. Nature’s Pride wil hiermee anderen inspireren om samen de wereld gezonder en duurzamer te maken.

Het Sustainable Business Jaarverslag 2021 kan hier worden gelezen.

Voor meer informatie:
Nature's Pride
Honderdland 611
2676LV Maasdijk
+31 (0)174 52 59 00
info@naturespride.nl
www.naturespride.nl

Publicatiedatum: