Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marloes Vlot

En toen was daar die dag, dat ik na 21,9 jaar de vertrouwde kobus deur zachtjes dichtdeed. In 2000 kwam ik hier wonen en werken en ik kan wel zéggen dat werk mij hier het houvast gaf te landen in Zuid-Holland. Samen met Onno, Hiskia en ikzelf stapte ik, in het agf- avontuur van de AGF. Ik hou oprecht van deze no nonsense branche en alle mensen die er werken. Ik kan niet zeggen wát het me allemaal gebracht heeft. Ik kan een boek vol schrijven met herinneringen, anekdotes over dit werk bij dit mooie bedrijf, waar ik 21 jaar ziel en zaligheid in heb gelegd.

We stonden in werk naast elkaar, naast elkaar bij bruiloften en naast elkaar bij, intens verdrietige momenten. We stonden achter elkaar, om elkaar te supporten en successen te delen. Ook stonden we, tegenover elkaar om erachter te komen dat het ook goed is het soms oneens te zijn met elkaar. Toch werd het voor mij tijd, tijd om mijn kennis en ervaring elders te gaan delen. Dat ga ik per half mei doen in het mooie Sliedrecht en tegelijkertijd ga ik kijken of ik als zelfstandig jobcoach, mensen verder kan helpen. Eerst gaan we met het gezin even naar de zon dit avontuur te laten landen, nieuwe energie op te doen. 🌏☀️ Tot snel.

Publicatiedatum: