Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1.000 ton diepvriesgroenten onderweg van Spanje naar VS

Duizend ton diepgevroren groenten zijn op weg van de haven van het Spaanse Cartagena naar het Amerikaanse Savannah. Het is de eerste van een reeks ladingen die het Murciaanse bedrijf Fruveco gaat leveren aan een van de belangrijkste supermarktketens in de VS.

"De lading werd verzorgd door stouwerijbedrijf Daniel Gómez Servicios Portuarios", zegt Yolanda Muñoz, voorzitster van het Havenbedrijf. "Het is een groot succes geworden, gezien de flexibiliteit van de ploegendiensten in onze haven. Daardoor wordt het laden in een zo kort mogelijke tijd en tegen de beste prijs afgehandeld. Het maakt onze haven tot de meest concurrerende van Spanje."

Fruveco is gespecialiseerd in de productie van diepgevroren groenten. Het bedrijf heeft twee productiecentra, een in El Raal en een in Alhama de Murcia, die uitgerust zijn met innovatieve technologie en dicht bij de teeltgebieden liggen om de versheid van alle te verwerken producten te garanderen. Het bedrijf is Europees leider in de productie van diepgevroren broccoli en uienringen.

Bron: murciaeconomia.com

Publicatiedatum: