Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iran heft verbod op uitvoer van tomaten, aubergines, aardappelen en uien op

De douaneadministratie van de Islamitische Republiek Iran zal het besluit om de uitvoer van vier Iraanse tuinbouwproducten te verbieden, waaronder tomaat, aubergine, aardappel en ui, niet uitvoeren.

Op 19 april stuurde het Iraanse ministerie van Landbouw een brief naar de Iraanse douaneadministratie om de uitvoer van de genoemde vier tuinbouwproducten tijdelijk te verbieden. De economische commissie van het Iraanse parlement maakte echter bezwaar tegen het besluit, met het argument dat het verbod tot verliezen voor de telers zou leiden. Dit heeft ertoe geleid dat het besluit nietig is verklaard.

Het Iraanse ministerie van Landbouw heeft zijn besluit overeenkomstig gewijzigd, en momenteel is de uitvoer van de genoemde producten dus toegestaan. Toch kan het ministerie van Landbouw het verbod op de uitvoer van deze producten vervangen door een verhoging van de rechten.

Bron: azernews.az

Publicatiedatum: