Arno van den Oord, Champoord:

"Taugé wordt tegenwoordig in steeds meer maaltijden gebruikt"

Tholen - "De afzet van paddenstoelen en taugé loopt momenteel heel behoorlijk," vertelt Arno van den Oord van Champoord uit Ammerzoden. "De vraag is redelijk goed en komt van alle kanten. We hebben een goede Paasverkoop gehad en alle paddenstoelen zijn in prijs gestegen. Hoe het de komende weken zal gaan is afwachten. Traditiegetrouw zijn het wat lastigere weken, maar hopelijk valt het mee. De beschikbaarheid is goed." 

Assortiment dagverse champignons
Champoord biedt een compleet assortiment dagverse champignons, voornamelijk aan supermarkten en groothandels in het buitenland. Witte champignons vormen nog altijd de hoofdmoot, maar dit pakket wordt aangevuld met kastanjechampignons, oesterzwammen, shii-takes en portabella's. Daarnaast bevat het leveringspakket wilde paddenstoelen, zoals girolles, pied de mouton, trompet de la mort en morilles.

"Ook de afzet van taugé blijft goed doorlopen. In verband met de gestegen kosten van onder meer energie is de prijs van het product ook wat omhoog gegaan, maar belemmert de verkoop niet. In veel maaltijden wordt tegenwoordig taugé gebruikt."

Voor meer informatie:
Arno van den Oord
Champoord
Uilecotenweg 7
5324 JT Ammerzoden
Tel: 073 - 599 17 54
info@champoord.nl   
www.champoord.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven