Transmetriq introduceert spoorbeheersysteem

De TransmetriQ-eenheid van Railinc heeft een belangrijke stap vooruit aangekondigd op het gebied van het volgen van ladingen en ETA-diensten (Estimated Time of Arrival). TransmetriQ's Rail Management System (RMS) stelt verladers in staat hun goederenvervoer per spoor beter te beheren. Het product combineert aangepaste, nauwkeurige en bijna-realtime gegevens met functionaliteit zoals elektronische facturering.

"We hebben RMS ontworpen om spoorverladers een one-stop shop te bieden voor het beheren en analyseren van hun spooractiviteiten," zegt Mika Majapuro van Railinc. "Met bijna realtime inzicht en volledig aanpasbare inzichten, maakt RMS het gemakkelijk voor verladers om hun spooractiviteiten te optimaliseren."

RMS is het TMS gebouwd voor spoorverladers door spoorexperts. Het is het resultaat van intensief ontwikkelingswerk door een cross-functioneel team bestaande uit product-, technologie-, design- en data science-experts. De intuïtieve RMS interface maakt het overstappen van andere systemen eenvoudig, waardoor verladers direct gebruik kunnen maken van de inzichten die RMS biedt.

Het TransmetriQ team heeft met meerdere verladers uit verschillende sectoren samengewerkt om de essentiële elementen voor RMS vast te stellen en om toekomstige upgrades te plannen.

"RMS zal binnenkort tarief- en routeoptimalisatietools bevatten, een vlootbeheermodule en verdere toepassingen die sterk gebruikmaken van kunstmatige intelligentie en machine learning," zegt Majapuro. "Met behulp van kunstmatige intelligentie zal RMS optimalisatiemogelijkheden voorstellen voor verladers in plaats van alleen maar te waarschuwen voor problemen."

Als het krachtigste, adaptieve rail freight management systeem, stelt RMS verladers in staat om nauwkeuriger beslissingen te nemen in real time. Het maakt een efficiënter vrachtbeheer en vereenvoudigde vrachtvervoer per spoor met deze belangrijke functies mogelijk:

  • gepersonaliseerde controle die gebruikers in staat stelt RMS aan te passen naarmate de behoeften in de loop der tijd veranderen;
  • ingebedde toonaangevende expertise;
  • uitgebreid perspectief, met een modulair ontwerp dat gegevensintegratie met andere platforms mogelijk maakt;
  • grotere nauwkeurigheid door gebruik te maken van Railinc's directe verbinding met de spoorwegen om snel gegevens van hoge kwaliteit te leveren.

Voor meer informatie: transmetriq.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven