Complimenten voor lokale kavel op Floriade van Annemarie Jorritsma

FruithalSmits kavel Floriade Expo 2022 officieel geopend

Tholen - Afgelopen donderdag 14 april werd de kavel nummer 131 - "Dé fruittuin van Flevoland" - van FruithalSmits op de Floriade Expo 2022 officieel geopend door de 'Commissaris Generaal' van de Floriade, Annemarie Jorritsma, oud-burgemeester van Almere en tegenwoordig fractievoorzitster van de VVD in de Eerste Kamer.

"Een heel bijzondere dag voor ons familiebedrijf en een hele mooie eer dat zij dit voor ons wilde doen. Op onze kavel staat een prachtige Jonagold boom, die ter adoptie is aangeboden aan mevrouw Jorritsma, ook wel dé Jorritsma boom", aldus Nicole Smits.

Samen met genodigden werd een toost uitgebracht, uiteraard met appelsap van FruithalSmits. Aansluitend gaf mevrouw Jorritsma een speech over hoe bijzonder ze het vond om een kavel van een lokale jonge onderneemster te mogen openen, na vele buitenlandse inzenders.

"Op naar een prachtig mooi half jaar vol nieuwe kansen en contacten, en dat in Flevoland! Iedereen is van harte welkom op onze kavel 131, Dé Fruittuin van Flevoland."

Voor meer informatie:
Nicole Smits
FruithalSmits
+31 (0)6 533 36 09
info@fruithalsmits.nl  
www.fruithalsmits.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven