Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Door Amerika gecertificeerde post harvest-oplossing gepresenteerd

Nu de situatie rondom Covid-19 wereldwijd verbetert, worden er weer internationale vakbeurzen georganiseerd. Tijdens de Viva Fresh Expo, die van 21 tot 23 april in Dallas wordt gehouden, zal het Taiwanese bedrijf Lytone Enterprise een wetenschappelijk bewezen post harvest-systeem presenteren. Het bedrijf kan niet wachten om na lange tijd bezoekers en kennissen uit de AGF-sector weer te ontmoeten. 

Charlie Wang. vicedirecteur Sales and Marketing bij Lytone: "We zijn al meer dan 15 jaar actief op de AGF-markt en beschikken over ruim 20 jaar praktische ervaring binnen de gehele toeleveringsketen, van de oogst tot de marketing. Ons systeem is bedoeld als totaaloplossing voor veelvoorkomende problemen in de AGF-toeleveringsketen. Problemen als voortijdige rijping, besmetting met schimmels, gewichtsverlies, etc. kunnen worden aangepakt met het LytoFresh-systeem, waarbij de huidige gang van zaken nauwelijks wordt verstoord."

Het bedrijf heeft zich goed voorbereid op de komende vakbeurs en zal te vinden zijn op stand 506. "We kijken ernaar uit om kopers, groothandelaren en retailers te ontmoeten tijdens de Viva Fresh Expo. Graag willen we met hen van gedachten wisselen en informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen onze sector."

“We zullen zowel innovatieve pre harvest- als post harvest-producten en -oplossingen presenteren. We willen bezoekers ervan overtuigen dat het gebruiksvriendelijke ontwerp van LytoFresh hen kan ontzorgen en meer kansen biedt in deze tijd, die gekenmerkt wordt door logistieke uitdagingen," zegt Charlie. 

Dr. William T.H. Chang is de oprichter en bestuursvoorzitter van Lytone Enterprise en heeft al meer dan 28 jaar ervaring in de sector. "Onze LytoFresh-technologie werd al in diverse landen officieel geregistreerd. In februari 2022 werd ons product AnsiP-G geregistreerd door het Amerikaanse EPA. Dit was het eerste van een volledige serie producten waaraan LytoFresh haar reputatie in Oost-Azië te danken heeft. Na ruim 20 jaar samen te hebben gewerkt met grote klanten in Japan, Korea, China, Thailand, Vietnam, Turkije en Taiwan, verwachten we dat onze technologie ook aansluit bij de vraag van de kritische Amerikaanse tuinbouwsector." 

"We ondersteunen telers, verpakkers, retailers van fruit, exotische AGF, groenten en siergewassen. Individuele producten met merknamen zoals AnsiP, KaDoZan, Natacoat en Chitamin zullen allemaal te zien zijn op deze vakbeurs," vervolgt Charlie. "We hebben een grote database opgebouwd en kunnen zowel grote als kleine klanten van dienst zijn met oplossingen die aansluiten bij hun individuele behoeften zonder dat hier grote investeringen mee gemoeid zijn."

Lytone is actief op zoek naar distributeurs in de VS voor de verdere ontwikkeling van haar LytoFresh-systeem. 

Voor meer informatie:
Charlie Wang
Lytone Enterprise, Inc.
charlie.wang@lytone.com
lytofresh.com