Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start seizoen Malta-aardappelen nog voor Pasen

Het importaardappelenseizoen is bij aardappelgroothandel Greydanus uit Heerenveen al voorzichtig opgestart met de verkoop van de eerste Nicola-aardappelen vanuit Marokko. Maar vanaf vandaag zijn daar de Malta-aardappelen aan toegevoegd.

"We starten met het ras Santé en hopen over een paar weken de befaamde Alpha uit Malta aan het assortiment toe te voegen. Vroeger kwamen er forse volumes van dit ras deze kant op, maar het is een wat later ras met een wat lagere opbrengst, maar wel de lekkerste smaakaardappel van Malta", aldus Tjalke Stoelwinder.

"Nu de Malta nog net op tijd binnen is kunnen consumenten genieten van deze aardappelen met Pasen. Wij vermoeden dan ook dat de animo hoog zal zijn, mede omdat de Malta van oudsher een populaire en vooral lekkere aardappel is. Vanaf vandaag kunnen in elk geval de klanten van Greydanus de Malta’s weer in het assortiment opnemen."

Voor meer informatie:
Greydanus Aardappelgroothandel
Tel.: +31 (0)513 681 268
t.stoelwinder@greydanus.nl 
www.aardappelgroothandel.eu

Publicatiedatum: