La Grande Bellezza Italiana rekt kersenseizoen tot september

Voor de zomer van 2022 komt La Grande Bellezza Italiana met bergkersen. Hierdoor loopt het kersensegment van juni tot september in zowel Italië als in Europa.

"We zullen eerst beginnen met de kersen uit Apulië, voor de maanden mei en juni, en vervolgens gaan we door met de kersen uit hoger gelegen gebieden, op ongeveer 500/600 meter, geteeld in de bergen van de provincie Cuneo. Op die manier beschikken wij altijd over een kwaliteitsgewas dat op alle vlakken goed is. De verpakkingen bevatten 600 gram en zijn gemaakt van papier en PLA", legt Leonardo Odorizzi uit.

In de praktijk zullen de verpakkingen worden gemaakt van 100% recycleerbaar papier en met vensterpapier van maïsvezel, zodat de kersen van binnen kunnen worden gezien. Op de Marca-beurs in Bologna (12-13 april) zal La Grande Bellezza Italiana voor het eerst aanwezig zijn: het evenement is een ideaal podium voor een onderneming die van haar merk haar sterke punt maakt.

"Eindelijk voelt het alsof we ertoe doen. Wij hebben voor Italiaanse beurzen gekozen met de droom het succes van Vinitaly en Cibus te herhalen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het belangrijk is dat wij door meer klanten, zelfs de meest sceptische, worden gewaardeerd", zegt Odorizzi.

"Marca is dé beurs voor de retail en aanwezig zijn in het hart van hun conferenties is een winnende strategie. Wij zullen met enkele tientallen bedrijven uit de groente- en fruitafdeling deelnemen aan het Bolognese evenement, dat in totaal meer dan 900 exposanten telt."

Voor meer informatie:
Leonardo Odorizzi
La Grande Bellezza Italiana
Rete di imprese 
C.so Milano 36/A – 37138 Verona - Italië
segreteria@lagrandebellezzaitaliana.it
www.lagrandebellezzaitaliana.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven