Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limburgse asperges opnieuw groot succes in Zwitserland

Sterrenkok René Brienen ondernam het voorbije weekend weer samen met een aantal collega-koks de inmiddels traditionele 'asperge bedevaart' naar Hostellerie am Schwarzsee in Zwitserland.

De meesterkoks Frans Gerrits, Hein Willemsen, Michel Lambermon en Hans Snijders, alsmede Jacob Jan Boerma, Casimir Evens, Peter Strijbos, Ben Aerts en Bertus Liefting haalden alles uit de kast en maakten er een onvergetelijk 9-gangen aspergediner van. Volgend jaar zal het tweede lustrum van deze 'gastro-bedevaart' plaatsvinden.

Het ene na het  andere culinaire hoogtepunt kwam op tafel, met in elk gerecht uiteraard Limburgse asperges. Elk gerecht werd door de Zwitserse wijnproducent Badoux Vins uit Aigle voorzien van een bijpassende wijn. Organisator RenĂ© Brienen was dit jaar voor het eerst in zijn nieuwe rol als ambassadeur van het Limburgse aspergebedrijf Limgroup. "Asperges kun je nooit genoeg promoten", aldus Brienen.

Publicatiedatum: