Gratis groentetas

In de afgelopen twee dagen waren de mensen in Shenyang erg blij dat ze een groentetas hadden ontvangen. Veel mensen uitten hun dankbaarheid via social media en gebruikten de groenten om met verschillende smiley-gezichten hun emoties en vertrouwen in het winnen van de strijd tegen de pandemie uit te drukken.

"De groentetas die mijn familie heeft ontvangen is verbazingwekkend. Er zitten tien soorten groenten in: aubergine, ui, enoki paddestoel, komkommer, radijs en andere groenten die voor mijn familie genoeg zijn om een week van te eten!" Na het ontvangen van deze groenten, nam mevrouw Yang, die in het Dadong District, Shenyang woont, foto's van de groenten en deelde ze met vrienden op social media. De vorm van de groenten was gemaakt door haar zoon; hij maakte een smiley die de optimistische geest van de Shenyang-bevolking overbrengt.

In de afgelopen dagen werd bijna 1.000 ton groenten uit Anshan, Jinzhou en andere plaatsen geleverd aan Shenyang en deze groenten werden zo snel mogelijk geleverd aan inwoners in nood. De tijdige hulp met groenten is niet alleen een gunstige aanvulling op de bestaanszekerheid van Shenyang, maar verhoogt ook de vastberadenheid van de inwoners van Shenyang om de epidemie te overwinnen, waardoor de mensen zich prettiger en zelfverzekerder voelen.

Bron: liaoning.lnd.com.cn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven