Zutec capsules voor 100% natuurlijk sap uit Dolce Gusto-koffiemachine

Zutec, pionier in capsules voor 100% natuurlijk sap die compatibel zijn met de Dolce Gusto-koffiemachine, stelt het innovatieve product voor op Alimentaria, de internationale beurs voor de voedings- en drankenindustrie die doorgaat van 4 tot en met 7 april in Gran Via te Barcelona.

Zutec is een 100% natuurlijk product, zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. In de handige capsules stellen innovatie en technologie zich ten dienste van gezondheid, welzijn en plezier. De capsules kunnen een jaar lang bij kamertemperatuur worden bewaard en bieden de kwaliteit van vers geperst sap dankzij de internationaal gepatenteerde technologie en de uitstekende grondstoffen, bestaande uit sinaasappel, ananas en perzik.

"Zutec is innovatief en uniek. Met onze technologie zijn we erin geslaagd natuurlijk fruit in een capsule te stoppen, net zoals een koffiecapsule. Dit is een nieuwe productcategorie op de markt", zegt Juan Valls Ochoa, E-commerce Manager en mede-eigenaar van het bedrijf.

Zutec-sap bereiden is heel eenvoudig: met een druk op de knop krijgt de consument een sap met de kwaliteit en de smaak van vers geperst fruitsap dankzij een zorgvuldige selectie van de grondstoffen. In de sinaasappelcapsules zit er fruit uit Valencia, de perzikcapsules halen hun grondstof uit Murcia en voor de ananascapsules gebruikt het bedrijf producten uit Costa Rica.

Sinds de lancering is het merk voor de verovering van de nationale en internationale markt in zee gegaan met Jessel Trader, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de voedingssector. In slechts één jaar sinds de oprichting is Zutec het best verkochte product in zijn soort op Amazon. Het is via die weg in vrijwel heel Europa verkrijgbaar. Daarnaast kunnen de capsules ook op de eigen website van Zutec worden aangeschaft.

Het bedrijf is nu in volle internationale expansie en werkt ook aan de afzet van het product in de belangrijkste supermarktketens.

Zutec beschikt over certificaten zoals IFS Food, Halal en Ecoembes als een bedrijf dat zorg draagt voor het milieu.

Voor meer informatie:
Zutec
Tel: +34 629 734 968
info@zutec.es
https://zutec.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven