Zoete puntpaprika opnieuw beschikbaar bij BelOrta

Vanaf vandaag zijn zoete puntpaprika’s opnieuw beschikbaar bij BelOrta. De teler van deze eerste zoete puntpaprika’s is Luc Van Den Bosch uit Koningshooikt. Ze werden gekocht door Lejeune uit Sint-Katelijne-Waver.


 
De zoete puntpaprika is erg populair in Mediterrane bereidingen maar schittert ook in traditionele gerechten. Door haar heerlijk zoete smaak kan de zoete puntpaprika, net zoals de gewone paprika’s, in werkelijk alle gerechten geïntegreerd worden. Door hun dunne schil lenen ze zich er perfect toe om grillgerechten mee te bereiden. Tot slot zijn puntpaprika's door hun zoete smaak ook ideaal als frisse en knapperige snack.
 
In 2021 werd er ongeveer 1.300.000 kg aan zoete puntpaprika’s aangevoerd, ongeveer evenveel als het jaar voordien. De BelOrta-producenten telen zowel rode, gele als oranje zoete puntpaprika’s.
 
Keuze in overvloed in BelOrta paprika-assortiment
Naast de zoete puntpaprika en standaardvarianten van paprika’s (groen, geel en rood), biedt BelOrta ook allerhande specialiteiten en pikantere variëteiten aan in het paprika-assortiment, waaronder de babypaprika, de Jalapeño, Piccantina en Habanero. Daarnaast heeft BelOrta ook bio-paprika’s in haar assortiment.

Voor meer informatie:
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver, België
+32(0)15 55 11 11
info@belorta.be
www.belorta.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven