Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tilburg moet verder zonder groentewinkel in hartje centrum

Tholen - Maandag 4 april aanstaande sluit de knusse Tilburgse groentewinkel Appelsien haar deuren om plaats te maken voor een delicatessewinkel. Een gemis voor het centrum waar Appelsien nog de laatste echte groentewinkel was. 


foto Gebrs van Aarle

Het ligt dan ook niet aan een teruglopende behoefte, vertelt eigenaresse Rosa van Liere. "Het loopt heel goed maar zelf ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb echt een nieuw uitzicht nodig. Verder roep ik iedereen op vooral een groentezaak te beginnen. Daarvoor is hier alle ruimte, kansen genoeg."


foto Gebrs van Aarle

Rosa neemt na 11 jaar afscheid van Appelsien waarvan ze de laatste 4 jaar zelf aan het roer stond als eigenaresse. Leverancier Gebrs van Aarle bedankte Rosa en medewerkers voor de fijne samenwerking en veel geluk en succes toewensen voor de toekomst. Wat die gaat brengen weet Rosa nog niet. Het werken met gezonde en verse producten vindt ze wel heel boeiend dus wellicht gaat ze straks weer in de sector aan de slag.

Voor meer informatie:
Appelsien
Heuvelstraat 131
Tilburg
T: 013-5361059
info@appelsien.com
www.appelsien.com