Nieuwe salades van Spaanse Primaflor

Primaflor heeft haar nieuwe kant-en-klare Mimaflor familiesalades gelanceerd in Spanje. "Genieten van alle gezonde voedingseigenschappen die het mediterrane dieet te bieden heeft, is nu heel gemakkelijk", zegt het bedrijf.

Mimaflor bestaat uit drie varianten, die allemaal mooi uitgebalanceerd zijn qua voedingswaarde: met walnoten, met fetakaas en met pasta en kip. Zo bevat elke salade een eiwitbestanddeel.

"De Mimaflorsalade met walnoten vertrekt van een basis van Mesclun en cherrytomaatjes, waaraan Goudse en Cheddar kaas en walnoot zijn toegevoegd. De variant met fetakaas, bevat naast de Griekse kaas ook veldsla, krulandijvie, radicchio, cherrytomaatjes en groene en zwarte olijven. De pasta- en kipsalade wordt aangevuld met babyspinazie, cherrytomaatjes en Goudse en Cheddar kaas en wordt op smaak gebracht met een lichte tomatensaus en basilicum."

"Deze nieuwe Mimaflor salades worden verpakt in een beschermende atmosfeer die de natuurlijke en verse eigenschappen van het voedsel langer behoudt. Ze spelen in op de steeds groter wordende vraag van Spaanse consumenten naar producten die gemakkelijk te bereiden zijn en een gezonde en evenwichtige maaltijd bieden."

Bron: mimaflor.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven