Mucci Farms lanceert serie tomatenverpakkingen

Na een onderbreking van twee jaar zal van 5 tot 7 april de CPMA-vakbeurs weer worden gehouden in Montreal. De Canadese kasgroenteteler Mucci Farms ontwikkelde diverse nieuwe producten, die tentoon gesteld zullen worden. Tot deze nieuwe producten behoren: 

- Hot Shots Hot Peppers, in de categorie Nieuw Product
- Cherto Gourmet Cherry Tomatoes, in de categorie Snacks
- Organic Grape Tomatoes, in de categorie Biologisch
- Linerless Label in de categorie Verpakkingen

Hot Shots- chilipepers
"Hot Shots is een serie chilipepers die aansluit bij de consumentenvraag," legt Branson uit. Het programma bestaat uit rassen die favoriet zijn op de Scovilleschaal, waaronder de Carolina Reaper, Scorpion en Ghost, maar Mucci Farms biedt een nog veel uitgebreider assortiment pepers aan, die zowel de liefhebbers van lichtpittige als hete smaken zullen bekoren. "We focussen altijd op efficiënte verpakkingen en onze Hot Shots worden verpakt in verpakkingen van 79 en 133 gram, waarin hun kwaliteit optimaal behouden blijft en voedselverspilling wordt voorkomen." Deze verpakkingsformaten bevatten voldoende product voor consumenten om mee te experimenteren in de keuken, zonder dat ze veel product weg moeten gooien, wanneer de heetheid van de pepers toch iets teveel van het goede blijkt te zijn. 

Cherrytomaten voor fijnproevers
Mucci Farms biedt haar Cherto Gourmet-cherrytomaten nu al enkele jaren aan en vanwege het grote succes is het aantal verpakkingsformaten nu verder uitgebreid. "Deze met een award bekroonde cherrytrostomaten waren de afgelopen jaren een groot succes en zijn de smaakvolste snacktomaten van Mucci Farms," zegt Emily Murracas, directeur marketing. "In combinatie met de aldoor groeiende vraag naar snackproducten was dit voor ons de reden om deze tomaten zowel los aan te bieden als in een snackverpakking (473 gr) met topseal." Als alternatief voor de praktische snackverpakking worden de Cherto-tomaten ook verkocht in de met een award onderscheiden kartonnen Paper Topseal-verpakking van Mucci Farms. Deze is duurzamer omdat het plastic dekselfolie is vervangen door een papieren deksel. 

 


Linerless Label-verpakkingen
Eén van de hoogtepunten tijdens de CPMA is de nieuwste lijn duurzame verpakkingsalternatieven van Mucci Farms, die eveneens met een award werd bekroond. De Linerless Label-serie bestaat uit dozen die zijn gemaakt van voedselveilig kraftpapier, die worden gesloten met een linerless label-deksel uit één stuk, dat vervaardigd is van papieren etiketteringsmateriaal dat goedgekeurd is voor het verpakken van voedingsmiddelen. "Het is een buitengewoon aantrekkelijke verpakking, zowel vanuit functioneel als esthetisch oogpunt. Marketeers en winkeliers zullen er dol op zijn omdat hij zich onderscheidt in het winkelschap en op e-commerceplatforms," legt Murracas uit. De Linerless Label-verpakkingen worden momenteel getest in een aantal winkels om meer feedback te krijgen van retailers, handelaren en consumenten. 

Voor meer informatie: 
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel: +1 (519) 326-8881 Ext. 1252
asaxena@muccifarms.com
www.muccifarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven