Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe appel Giga van Marlene is nu te koop

Met een nieuwe oogst van 2.000 ton doet Giga®, de nieuwe appel in het VOG-assortiment, zijn intrede op de Italiaanse, Spaanse en geselecteerde Europese markten.

Groot en lekker: een perfecte appel om te delen. Met een oogst van 2.000 ton doet Giga® van Marlene® zijn intrede op de Europese markt, met een speciale focus op Italië en Spanje. Vanaf de derde week van maart zal de nieuwe appel, geteeld door het VOG Consortium, terechtkomen in de grote supermarkten en geselecteerde fruitmarkten met een verkoopcampagne die ongeveer drie maanden zal duren.

Het VOG Consortium meldt een uitstekende oogstkwaliteit voor een appel met ongewone kenmerken. Giga is een tweekleurige appel van groot formaat - gemiddeld 75/85 mm - met roodachtige tinten op een gele achtergrond. Hij heeft een uitstekende knapperige textuur en is intens aromatisch. Giga is een grote appel die ideaal is om samen met vrienden te eten.

Giga is een uitbreiding van het assortiment appelen van Marlene, een merk dat bij consumenten in Italië, Spanje en vele andere landen bekend staat als synoniem voor kwaliteit, oorsprong, smaak en welzijn.

Voor meer informatie:
Consortium van Zuid-Tiroolse fruittelerscoöperaties
Jakobistraße 1/a
39018 Terlano (Zuid-Tirol)
Tel. +39 0471 256 700
info@vog.it
info@pec.vog.it

Publicatiedatum: