Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe multihead weger met metaal detector controle op Empack 2022

Multipond toont op de Empack haar nieuwe Multipond 8-kops lineaire multihead weger MPL-08-1000-400-J met Argus gepatenteerd camera systeem.

Deze nieuwe Multipond is met name gericht op compacte installaties en door de lage valhoogtes geschikt voor breukgevoelige producten.  De weger is geschikt voor vers gesneden fruit, tapas, ready meals, koekjes en producten met chocoladecoatings. 

Deze Multipond is standaard in een hygiënische uitvoering en IP69 waterdicht, geschikt voor wash down reiniging. "Door de compacte uitvoering is de weger ideaal om op ooghoogte boven een traylijn te plaatsen."

Op de foto wordt de Multipond multihead weger getoond met de Multipond 400 mm brede toevoertriller, die in combinatie met het Argus 3D camerasysteem ervoor zorgt dat een ideale productstroom de weger wordt toegevoerd (de besturing is geïntegreerd in de Multipond weger). Tevens wordt een overgavesysteem getoond met bandjes om de afgewogen porties met een lage valhoogte te doseren in de verpakkingsmachine.

Multipond MP14-1000-400-J
Naast de lineaire Multipond weger MPL-08-1000-400-J zal Multipond op haar stand op Empack 2022 een 14-kops Multihead weger MP14-1000-400-J tonen, uitgevoerd met een gepatenteerd systeem om een vulpijp metaaldetector automatisch te testen, en de tests automatisch te registreren in de besturing van de Multipond weger. "Stilstandtijden worden gereduceerd, arbeidskosten bespaard, mogelijke fouten geëlimineerd, processen vereenvoudigd en veiliger gemaakt."

Nieuw beeldscherm 
"De machines op de stand zijn uitgevoerd met de nieuwe 18,5 inch monitor in RVS behuizing die hygiënischer, waterdichter en stootvaster is dan zijn voorgangers. De nieuwe Multipond wegers worden standaard geleverd met dit nieuwe type monitor, met een USB-connectie en een IP69 WLAN dongle in het machineframe. Met de waterdichte WLAN dongle kan de Multipond weger vanaf afstand met de Multipond Android of Windows app bediend worden. Zo kan ook de productiemanager op afstand live meerdere Multipond machines monitoren."

Voor meer informatie:
Multipond Benelux

Boven Zijde 10
5626EB Eindhoven
+31 40 2628090
info@multipond.nl 
www.multipond.com 

Publicatiedatum: