Appelmerk lanceert nieuwe verpakkingen voor retail

Het Amerikaanse appelmerk Yes! Apples introduceert nieuwe, innovatieve verpakkingen voor haar retailpartners. Voor de nieuwe plastic zakken is 5% minder plastic nodig, terwijl de nieuwe kartonnen dozen geheel recyclebaar zijn. 

De appelen van Yes! Apples worden in New York geteeld en zijn verkrijgbaar bij diverse retailers, waaronder Market Basket, Walmart, H-E-B en Sprout. De dozen werden ontwikkeld in samenwerking met Costco en ondersteunen de verbondenheid van het bedrijf met de organisatie 1% for the Planet. Dit najaar zal Yes! Apples een vernieuwde papieren draagtasverpakking op de markt brengen die vervaardigd is van recyclebaar en composteerbaar papier, waardoor zij nog minder afhankelijk hoopt te worden van plastic verpakkingen. 

“De keuzes die wij maken spelen een rol in de keuzes die consumenten maken. Wij weten dat onze klanten hier belang aan hechten, vandaar dat we er prioriteit aan geven," zegt Tenley Fitzgerald, vicedirecteur marketing bij Yes! Apples. "Yes! Apples koopt haar verpakkingsmateriaal in bij producenten die er duurzame praktijken op na houden en is lid van How2Recycle, een gestandaardiseerd etiketteringssysteem, dat duidelijke instructies geeft over de manier waarop materialen kunnen worden gerecycled." 

Vaak kunnen papieren zakken en kartonnen dozen via de huisvuilinzameling worden gerecycled. Plastic kan worden gedeponeerd in plasticcontainers, die bijvoorbeeld bij supermarkten te vinden zijn.

Yes! Apples is tevens lid van de duurzaamheidstaskforce van de United Fresh Produce Association. Lees hier meer over het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf. 

Voor meer informatie: 
Michelle Garrett 
Yes! Apples
Michelle@yesapples.com  
https://yesapples.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven