Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Digitale en plantaardige oplossingen

AgroFresh komt met twee innovaties naar Fruit Logistica

AgroFresh Solutions zal op de Fruit Logistica in Berlijn met een stand aanwezig zijn om haar producten en oplossingen voor te stellen aan de sector. "Fruit Logistica is een van de grootste en belangrijkste beurzen voor AGF-producten ter wereld. AgroFresh kijkt er al naar uit om samen met belangrijke bedrijven en haar klanten de uitdagingen en de kansen voor de sector te kunnen bespreken", zegt Michael Hamby, COO van AgroFresh. "Al tientallen jaren bieden wij na-oogstoplossingen aan met een focus op klantenservice. Evenementen zoals Fruit Logistica geven AgroFresh een forum om haar producten en diensten te presenteren en met haar klanten samenwerkings-verbanden aan te gaan om voedselverspilling te voorkomen."

AgroFresh zal twee van haar nieuwste innovaties voorstellen: VitaFresh Botanicals en FreshCloud. VitaFresh Botanicals zijn plantaardige, eetbare coatings die de versheid en houdbaarheid van een breed scala aan verse producten, van avocado's tot citrus en nectarines, verlengen. FreshCloud is het digitale platform dat gebruikmaakt van realtime gegevens en analyses en klanten helpt cruciale beslissingen te nemen over productkwaliteit, oogsttiming, verpakking, opslag en marktomstandigheden.

"Succesvolle implementatie van oplossingen zoals VitaFresh Botanicals en FreshCloud vereisen diepgaande kennis van de sector. Ons team van experts werkt nauw samen met onze klanten om de oplossingen te vinden die ze nodig hebben om de productkwaliteit en versheid op een duurzame manier te maximaliseren", zegt Amy Tranzillo, Global Marketing Director bij AgroFresh. "We kijken ernaar uit om deze twee oplossingen, maar ook ons volledige portfolio, op Fruit Logistica te demonstreren."

Een live demonstratie van VitaFresh Botanicals zal plaatsvinden op dinsdag 5 april om 16.30 uur, van FreshCloud op woensdag 6 april, eveneens om 16.30 uur.

De stand van AgroFresh bevindt zich in Hal 21 (stand D-02). Daar kunnen geïnteresseerden de demonstraties bijwonen of meer te weten komen over het volledige portfolio van versheidsoplossingen.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van producten en diensten per regio kan contact worden opgenomen met de AgroFresh-vertegenwoordigers.

Voor meer informatie:
Agrofresh Solutions
Tel: +1 (866) 850 6846
www.agrofresh.com 

Publicatiedatum: