21 tot en met 24 oktober 2022, in Faro Portugal – Eric Godard:

"AGF-ers welkom op de Open Groenten en Fruit Golf"

Na twee afgelaste edities vanwege de coronacrisis, is l’Open Golf des Fruits et Légumes, de Open Golf van Groenten en Fruit terug met de 29ste editie in Faro, Portugal, waar alle professionals van de AGF-sector voor zijn uitgenodigd, en die wordt georganiseerd van 21 tot 24 oktober 2022.

"Het doel van het evenement is om gewoon met z'n allen een geweldige tijd te hebben. Ervaren golfers of beginnende golfers, iedereen is welkom. Elk jaar komen leveranciers, telers, groothandelaren, inkopers en vertegenwoordigers van de grote supermarktketens, vertegenwoordigers van Semmaris en andere professionals uit de sector samen om elkaar te leren kennen, met elkaar van gedachten te wisselen en dus om een geweldige tijd te hebben," legt Eric Godard uit, directeur van Agence Laparra in Rungis en samen met Jean-Pierre Cheminant, voormalig teler uit de regio Nantes en Marc Le Bris, voorzitter van Vinas medeorganisator van het evenement.

Hotel & Golf Resort waar de 29ste editie van de Open Golf van Groenten en Fruit zal plaatsvinden

"De Open Golf van Groenten en Fruit is een leuk evenement dat elk jaar op een mooie locatie plaatsvindt. Aan een eventuele deelname worden geen bijzondere eisen gesteld. Partners zijn welkom en zelfs vrienden van de deelnemers! De vorige editie wist ongeveer 100 bezoekers te trekken. Dit jaar verwachten we dat dit aantal groter is. "Na een periode van twee jaar van een zeer beperkt aantal contactmomenten wil iedereen immers niets liever dan weer bij elkaar kunnen komen."

Foto van de 2018-editie van de Open Golf van Groenten en Fruit 

Aan degenen die niet van golfen houden is ook gedacht. Voor hen wordt tijdens het evenement een themabezoek georganiseerd aan telers en leveranciers van groenten en fruit. "Tijdens de vorige edities hebben we bedrijven als Azura en Fontestad bezocht. We proberen de bezoeken altijd te organiseren rond een thema dat ons samenbrengt."

Voor meer informatie:
Eric Godard
Agence Laparra 
62A, rue de Montpellier 
Bat C2 
94622 Rungis, Frankrijk 
+331 46 86 40 30 
+336 09 22 20 84 
eric.godard@laparra.fr   
www.laparra.fr    
https://ingolf.pt/pt/ap/open-de-golf-fruits-legumes-2022/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven