Nieuw instrument om rijpheid fruit te meten onthuld tijdens Fruit Logistica 2022

Tijdens de vakbeurs Fruit Logistica 2022 zal Felix Instruments een instrument presenteren waarmee de rijpheid van fruit op niet-destructieve wijze kan worden gemeten. 

De experts van Felix Instruments zullen tijdens dit evenement aanwezig zijn om het gehele assortiment NIR- en gasanalyse-instrumenten te demonstreren. 

Felix Instruments biedt daarnaast de gelegenheid tot één-op-één ontmoetingen om de toepassingsmogelijkheden van haar instrumenten persoonlijk toe te lichten. Heeft u hierin interesse, vul dan dit formulier in.

Tijdens Fruit Logistica 2022, 5 tot 7 april, zal de nieuwe Melon Quality Meter van Felix Instruments haar debuut maken.

Felix Instruments ontwerpt en vervaardigt gasanalyse- en nabij infrarood (NIR)-instrumenten, waarmee fruittelers en -verwerkers gegevens kunnen verzamelen om verliezen te beperken en hun inkomsten te optimaliseren. Felix Instruments kwam op de markt met haar F-750 en F-751 NIR, niet-destructieve fruitkwaliteitsmeters. Tijdens de komende editie van Fruit Logistica zal Felix Instruments haar nieuwste technologische oplossing presenteren, die specifiek voor meloentelers en -verpakkers werd ontwikkeld: de F-751 Melon Quality Meter. Dit instrument stelt gebruikers in staat om binnen enkele secondes op niet-destructieve wijze de Brix van honing- en Cantaloupe-meloenen te meten. 

"Fruit Logistica is de voedingsbodem geweest voor veel van onze strategische samenwerkingen," zegt Scott Trimble, vicedirecteur marketing. "We kijken ernaar uit om onze klanten en partners eindelijk weer persoonlijk te kunnen ontmoeten op dit evenement."

Fruit Logistica 2022 is de gelegenheid bij uitstek om samenwerkingen aan te gaan, informatie te delen en de nieuwste technologieën te presenteren. Het is het commerciële middelpunt voor de internationale AGF-sector.

Om kennis te maken met de nieuwste technologie van Felix Instruments, inclusief de Melon Quality Meter, bezoekt u de Fresh Produce Instruments-stand: Hal 1.2 D12.

Voor meer informatie: 
Scott Trimble
Felix Instruments
Tel: +1 (360) 833 8835
strimble@felixinstruments.com 
www.felixinstruments.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven