Joy Wing Mau helpt in Shenzhen de pandemie te bestrijden

Covid-19 is onlangs weer opgedoken in Guangdong. Dit is een sleutelperiode voor Shenzhen in de strijd tegen de pandemie. Joy Wing Mau, een van de toonaangevende bedrijven in de Chinese groenten- en fruitsector, heeft Shenzhen tijdens de eerste uitbraak de nodige middelen geleverd en heeft opnieuw volmondig gereageerd op de oproep om hulp van het gemeentebestuur van Shenzhen. Joy Wing Mau garandeert niet alleen een gestage aanvoer van fruit op de markt, maar het bedrijf heeft ook donaties gedaan ter waarde van €714.000, waaronder fruitmanden ter waarde van € 28.420 voor ziekenhuizen en gemeenschappen in de 'frontlinie', en een liefdadigheidsfonds van € 42.630.

De koelwagens van Joy Wing Mau arriveren bij nr. 3 People's Hospital in Shenzhen

Joy Wing Mau doneert fruitmanden om de strijd tegen Covid-19 te steunen 
In de ochtend van 18 maart heeft Joy Wing Mau fruit gebracht naar No. 3 People's Hospital in Shenzhen. Het bedrijf doneerde 3.000 fruitmanden ter ondersteuning van het medisch personeel in de frontlinie van de strijd tegen Covid-19. De fruitmanden bevatten fruit van bekende merken, zoals Joyvio blauwe bessen, Zespri kiwi's, Rockit appelen en Maonan Orah mandarijnen.

Een woordvoerder van Joy Wing Mau: "Ziekenhuispersoneel en mensen die in straten en gemeenschappen werken om de mensen veilig te houden, vechten in de frontlinie tegen de verspreiding van Covid-19. Hun harde werk houdt de mensen veilig en gezond. Tijdens de pandemie is volksgezondheid van het grootste belang en wij bieden eersteklas fruit voor strijders in de frontlinie om Shenzhen veilig te houden!"

Lu Hongzhou, de plaatsvervangend secretaris van het No. 3 Volksziekenhuis en voorzitter van het bestuur, sprak zijn oprechte dank uit aan Joy Wing Mau voor herhaalde donaties die het medisch personeel ondersteunen in hun strijd tegen Covid-19. Lu Hongzhou wees er ook op dat gezondheid hun eerste zorg is en dat vers fruit erg belangrijk is voor de gezondheid van het medisch personeel. Zij eten vers fruit en bewegen minstens een half uur per dag binnen.

Een arts ontvangt een fruitmand die speciaal is ontworpen voor medisch personeel in de frontlinie

Stabiele aanvoer van vers fruit is belangrijk tijdens herhaalde uitbraken van Covid-19
Joy Wing Mau werd verkozen tot het nummer 1 "bedrijf dat de nodige middelen garandeert tijdens de preventie en bestrijding van Covid-19". "We hebben van harte gereageerd op de oproep van het gemeentebestuur van Shenzhen om hulp. De eerste keer activeerden we onze nationale bevoorradingsketen om met spoed grote hoeveelheden vers fruit naar Shenzhen te verplaatsen, zodat we een voldoende, stabiele aanvoer van vers fruit naar de Shenzhen-markt konden garanderen, met behoud van een stabiele marktprijs." De woordvoerder van Joy Wing Mau vervolgde: "Ons distributiecentrum in Shenzhen garandeert een dagelijkse aanvoerhoeveelheid van vers fruit. We hebben ook fruit in opslagfaciliteiten en bewerkte fruitproducten. We ontvangen meer dan 1.000 ton vers fruit per dag. Al dit fruit wordt geleverd aan meer dan 1.000 supermarkten en buurtwinkels. We bestrijken zowel online als offline retailkanalen. En we zorgen voor een gestage aanvoer van fruitmanden voor de mensen van Shenzhen in deze uitzonderlijke tijd. Zo kunnen mensen gezond eten terwijl ze thuis blijven."

Joy Wing Mau betuigt respect aan medisch personeel met premium fruit

"We willen graag aan onze sociale verantwoordelijkheid voldoen"
Toen Covid-19 voor het eerst uitbrak begin 2020, heeft Joy Wing Mau onmiddellijk donaties gedaan ter waarde van € 714.000 om de strijd tegen Covid-19 te ondersteunen. Ze zorgden ook voor vers fruit voor medisch personeel in het gespecialiseerde Covid-19 preventie- en controlecentrum in het No. 3 People's Hospital. Volgens de woordvoerder "nemen wij onze sociale verantwoordelijkheid altijd ernstig en zijn wij onmiddellijk te hulp geschoten. Wanneer zich een ramp voordoet, helpen we de bevoorrading veilig te stellen en doen we donaties om het personeel in de frontlinie te ondersteunen. Dit is een traditie geworden tijdens de pandemie. Vorig jaar breidde een uitbraak in Henan zich snel uit, dus coördineerden we met liefdadigheidsorganisaties in Shenzhen. Nog diezelfde nacht konden we vers fruit ter waarde van meer dan € 142.104 naar Henan vervoeren. Dit jaar vonden er gelijktijdige uitbraken van Covid-19 plaats in Shenzhen en Guangxi, dus hebben we vers fruit gedoneerd aan het frontpersoneel in beide plaatsen."

Lu Hongzhou, voorzitter van de raad van bestuur van het ziekenhuis, overhandigt een dankbrief

De woordvoerder van Joy Wing Mau voegde er ook aan toe: "Dit zijn ongekende tijden en de mensen die in de frontlinie vechten verdienen onze steun. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ernstig, dus garanderen wij een stabiele bevoorrading van de markt en doen wij donaties om het frontliniepersoneel te steunen. We hopen Shenzhen te helpen deze uitbraak zo snel mogelijk de kop in te drukken, zodat we samen kunnen komen en de heropening van Shenzhen kunnen vieren!"

Voor meer informatie:
Guo Min 
Joy Wing Mau Group
guomin@joywingmau.com
www.joywingmau.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven