The Avocado Show bestaat 5 jaar

The Avocado Show blaast dit jaar 5 kaarsjes uit. Sinds 2017 heeft het horecaconcept wereldwijd duizenden krantenkoppen veroverd en meer dan 500.000 fans mogen bedienen. Het fotogenieke, groen-roze decor van The Avocado Show is niet meer weg te denken uit de Amsterdamse foodscene. Maar ook voorbij landsgrenzen boekt het concept successen, met vestigingen in onder andere Madrid, Londen en Brussel. Wat ooit begon als een restaurant in de Pijp is inmiddels ontpopt tot een internationaal fenomeen en global brand met inmiddels 8 locaties en nog 21 franchisezaken in het verschiet.


Ron Simpson, Julien Zaal en investeerder Shawn Harris (Orange Wings)

In het jubileumjaar staat ‘Pretty Healthy Food’ in de hoofdrol: eten dat naast oogstrelend, ook lekker en voedzaam is. Met stijlvol food design, zodat ieder gerecht wordt verheven tot een kunstwerk op het bord. Duurzaam geteelde avocado’s vormen de basis van de menukaart die furore maakt met speelse en onweerstaanbare signature dishes als de poke bowl, avo bun burger, pancakes en avo fries. Er is voor iedereen wat wils, van pescotariër tot glutenvrij en van vega tot vegan.

Voorbij viral: avocado’s als basis voor plezier
De verbindende factor van culinaire momenten was een belangrijk vertrekpunt voor oprichters Ron Simpson en Julien Zaal. Hun sterke vriendschap mondde uit in een unieke partnership. “Onze liefde voor goed eten, fun times en avocado’s bracht ons samen voor dit avontuur,” verklaart Simpson. “Dat we nu mensen van alle landen, culturen en generaties aan tafel verenigen, om gezond en heerlijk te eten terwijl ze herinneringen maken, overtreft mijn grootste dromen,” vult hij aan.

Wie jarig is trakteert
Van 23 maart tot en met 1 mei zal The Avocado Show iedere woensdag 5 cadeaus weggeven via eigen social media kanalen. Van comfy merch tot iconische snacks en zelfs een one of a kind Super73 e-bike: de line-up van traktaties belooft de hoofden van liefhebbers op hol te brengen. Tijdens de verjaardagscampagne worden steeds meer cadeaus onthuld, inclusief giveaways met partners, met instructies over hoe deze kunnen worden bemachtigd. Hint: een interactieve filter en een verslavend hapspel vallen onder de uitdagingen.

Volg The Avocado Show op Instagram en TikTok, voor meer info: www.theavocadoshow.com   

Bron: The Avocadoshow, foto's Jelle Draper


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven