Metro veroordeelt inval in Oekraïne, maar houdt Russische dochteronderneming open

Ocado sluit tech deal met Auchan Polen
Het Britse Ocado verklaarde dat het een partnerschap met Auchan Retail Polen had gesloten om zijn online levering en orderpicktechnologie in een geautomatiseerd centrum onder te brengen en zijn orderpickdiensten in zijn food en non-food winkels. Ocado, een online supermarktgroep die zijn robotorderpicktechnologie heeft verkocht aan retailers over de hele wereld, zei dat de twee bedrijven ook mogelijkheden in andere geografische gebieden zouden onderzoeken, nadat het vorig jaar een partnerschap is aangegaan met Auchan's Spaanse Alcampo bedrijf.
Bron: reuters.com 

HelloFresh UK boekt sterke resultaten in 2021, omdat vraag naar maaltijdpakketten blijft groeien
HelloFresh, de grootste aanbieder van maaltijdboxen in het Verenigd Koninkrijk, heeft zijn financiële resultaten voor het volledige jaar 2021 bekendgemaakt, waaruit blijkt dat de sterke groei in het Verenigd Koninkrijk aanhoudt. HelloFresh boekte in 2021 een netto-omzet van € 513,3 mln, een stijging van 69% ten opzichte van het voorgaande jaar en verdedigt zijn positie als marktleider in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf leverde in 2021 meer dan 116 mln maaltijden aan Britse klanten, een groei van 81,7% jaar-op-jaar.
Bron: retailtimes.co.uk 

Groothandel Metro veroordeelt inval in Oekraïne, maar houdt Russische activiteiten open
Groothandel Metro heeft laten weten dat het besloten heeft om zijn Russische dochteronderneming open te houden, een beslissing die "niet gemakkelijk" genomen is en volgde op een "zorgvuldig intern onderzoek". Het concern, dat de aanval van Rusland op Oekraïne "veroordeelt", zei dat zijn besluit om in Rusland open te blijven werd ingegeven door zowel de verantwoordelijkheid voor zijn 10.000 collega's in het land, als zijn ondersteunende rol voor lokale bedrijven.
Bron: esmmagazine.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven