Marcel van Bruggen

De geboorte van iets "nieuws".

Wij hebben "droge" atjar in ons gamma. Kan dat?

Ja! Netjes een hele tijd in de kruidige opgiet gestaan, vervolgens droog gecentrifugeerd en verpakt met 1 kilo in gastronormschalen met topseal. En dan een houdbaarheid, mits gesloten, van 14 dagen.

Welke #chef / keukenverantwoordelijke wil dat nou niet?
Geen geknoei meer met het pakken uit een emmer, dat is nat / plakkerig en vies maar netjes uit een schaal op je werkblad, de juiste hoeveelheid pakken die zo droog is dat het niet uitloopt op het bord.
En met die kilo heb je geen derving, kan er een aantal op voorraad zetten in je koelcel en de open bak in een paar dagen wegwerken.

En, er is ook een variant met taugé en ondertussen meer in ontwikkeling.

Verkrijgbaar via de #AGF #groothandel. Voor de #chef in het #restaurant, #bedrijfskeuken, #cafetaria.
#groente #vers #lekker #foodservice #foodmanufacturing #foodandbeverage #food #asianfood


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven