AvocadoCoin trekt investeerders om de avocadosector duurzamer te maken

Het is duidelijk dat de wereld afstapt van fossiele brandstoffen en overstapt op hernieuwbare energiebronnen. Wat ook duidelijk is, is dat er veel start-ups zijn die deze ontwikkeling leiden. En de cryptogemeenschap staat pal naast hen, investeert in deze bedrijven en helpt een schonere, duurzamere toekomst tot stand te brengen. .

Kapitaal stroomt in hernieuwbare energie, met een markt voor groene energie die naar verwachting in 2030 € 1,7T zal bedragen, omdat startende ondernemingen vrijwel elk aspect van de wijze waarop energie wordt opgewekt en gebruikt, innoveren.

Het in Kenia gevestigde BasiGo helpt het Oost-Afrikaanse land over te schakelen op een volledig hernieuwbare transportvloot en haalde een startkapitaalronde van € 3,9 mln op, geleid door Novastar Ventures, om de komende vijf jaar 1.000 elektrische bussen voor openbaar vervoer te leveren.

Ondertussen werkt het in Singapore gevestigde DiviGas aan een nieuwe aanpak voor de productie van waterstof, die schoner belooft te zijn dan de traditionele methoden. Het bedrijf heeft een startkapitaal van € 3,2 mln opgehaald onder leiding van Energy Revolution Ventures en Mann+Hummel om een fabriek in Melbourne te bouwen. Het in Fresno gevestigde Yosemite Clean Energy produceert groenere waterstof en aardgas uit houtafval van boerderijen en bossen. Het bedrijf bouwt zijn eerste koolstofnegatieve fabriek voor de productie van groene waterstof en hernieuwbaar aardgas in Oroville, Californië.

Op het gebied van zonne-energie ontwikkelt het in Londen en San Francisco gevestigde Sighten software om bedrijven te helpen alles te beheren, van verkoop en installaties tot financiering en klantenondersteuning.

In de agrosector is het hetzelfde, de Estse start-up GreenCrypto heeft een platform ontwikkeld om telers te helpen betere beslissingen te nemen over hun gewassen. Het bedrijf bracht een beursgang van €547 mln uit op 4 internationale beurzen, met deelname van particuliere investeerders van over de hele wereld.

AvocadoCoin
AvocadoCoin is de eerste munt van het GreenGold Project van GreenCrypto Corporation, de munt dient als een middel voor crowdfunding op zoek naar een duurzamere toekomst en AvocadoCoin is hun eerste stap om dit te doen. Het project zal helpen bij het financieren van de ontwikkeling van hernieuwbare en duurzame technologie en processen om de avocadosector over de hele wereld te ondersteunen, om zo de milieu-impact van de sector te verminderen en een duurzamere toekomst te helpen creëren.

GreenCrypto Corporation is een van een groeiend aantal start-ups die blockchaintechnologie en cryptocurrency gebruiken om hernieuwbare energie en duurzame land- en tuinbouwprojecten te financieren en te bouwen. Deze start-ups spelen in op het enthousiasme onder cryptocurrency-investeerders voor projecten die een positieve sociale en milieu-impact hebben.

"Er is veel interesse in het gebruik van blockchaintechnologie om een duurzamere en rechtvaardigere planeet te creëren," zegt Gonzalo Araújo, oprichter van blockchainstart-up GreenCrypto Corporation. "Mensen zijn op zoek naar manieren om hun geld te gebruiken om een verschil te maken in de wereld."

Voor meer informatie:
Mauricio Villasmil
GreenCrypto Corporation OÜ
avocadocoin.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven