Chiquita onthult nieuwe, op lente geïnspireerde stickerreeks

Chiquita heeft de Italiaanse kunstenaar Michela Picchi opdracht gegeven om haar iconische blauwe sticker een kleurrijke twist te geven.

De vrolijke ontwerpen zijn een eerbetoon aan wedergeboorte, groei, vernieuwing en zonneschijn en uitgevoerd in opvallende kleuren met betoverende lentepatronen die fraai combineren met het felle geel van de Chiquita-bananen. Wereldwijd zullen zo'n 200 mln Chiquita-bananen worden voorzien van één van deze limited-edition stickers.  

De nieuwste samenwerking van Chiquita voor stickerontwerpen met de Italiaanse kunstenaar Michela Picchi.

“Ik vond het geweldig om met Chiquita samen te werken omdat haar vrolijke en energieke merkidentiteit perfect aansluit bij mijn stijl," zegt Picchi. "De lente is de voorbode van warmere dagen en staat voor een nieuw begin. Het was daarom essentieel om deze aspecten in de stickerontwerpen terug te laten komen zodat iedere sticker de euforie van een nieuw seizoen oproept." 

Picchi is een interdisciplinair kunstenaar die bekend staat om haar levendige kleurpalet en experimentele benadering. "We weten dat onze fans vaak verlangen naar de warmte en zonneschijn van de lente," zegt Jamie Postell, vicedirecteur sales voor Chiquita in Noord-Amerika. "Door vorm te geven aan het vrolijke en uitgesproken karakter van Chiquita hopen we dat Picchi's stickerontwerpen consumenten een gevoel van opgewektheid zullen bezorgen in de aanloop naar het lenteseizoen."

Voor meer informatie: 
Jessie Stivers
Chiquita
Tel: +1 973 588 2000
jstivers@coynepr.com 
www.chiquita.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven