Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

European Private Label Award voor biologische kruiden Superunie

De BIO+ Verse kruiden van Superunie zijn winnaar geworden van de  European Private Label Awards 2022 in categorie ‘Meal accompaniments’, zo meldt de retailer op Linkedin. Het is de eerste keer dat een merk van Superunie deze prijs heeft gewonnen. De jury prijst onder andere de biologische positionering, het prijsniveau en natuurlijk de vermindering van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal door de kruiden zonder pot te verpakken. Bovendien zijn ze onder de indruk van de houdbaarheid van de kruiden: zelfs na jurering bleven de plantjes nog wekenlang bloeien. 

De European Private Label Awards zijn in 2017 gelanceerd door ESM - European Supermarket Magazine en bepalen de meest impactvolle en innovatieve private label-merken die in de Europese supermarkten te koop zijn. De awards richten zich op zowel retailers als leveranciers. Klik hier voor meer informatie over de award.
 
Voor meer informatie over de producten van BIO+:
www.bio-plus.nl 

Publicatiedatum: