Empack Namur: een nieuwe beurs voor de Waalse verpakkingssector

Na maar liefst 19 eerdere edities is de Empack-beurs inmiddels meer dan ooit de belangrijkste ontmoetingsplaats voor professionals om te kunnen netwerken en te kunnen ontdekken wat er zoal gaande is binnen de Belgische verpakkingssector. Die sector is nogal in beweging en houdt zich met name bezig met het continu verleggen van grenzen.

Niet voor niets vindt daarom op 19 mei 2022 in Namen de eerste Franstalige editie plaats: Empack Namur ‘La journée de l'emballage’. Empack Namur ‘La journée de l'emballage’ wordt gezien als een belangrijk zaken- en netwerkplatform in een bloeiend Wallonië. Het gaat niet om zomaar een standaard Empack-beurs, maar om een  B2B-evenement van het hoogste niveau.

Namen beschikt over centraal gelegen, toegankelijke en professionele locatie
De keuze om de verpakkingswereld over de taalgrens heen samen te brengen ligt voor de hand. Maar waarom in Namen? Omdat Namur Expo een centraal gelegen zeer ruime, zeer aangename, toegankelijke locatie is. Namur Expo is daarom de ideale locatie om er een professioneel en doelgericht netwerkevenement te organiseren.

Een gedurfd programma
De sleutelwoorden op dit eendaagse evenement zijn ‘inspiratie’, ‘verbinding’ en ‘ontdekking’ Gepassioneerde discussies voeren met collega’s uit de verpakkingssector? Op informele wijze contacten leggen met gelijkgestemden? Meer leren van gerenommeerde sprekers? Die dag is vrijwel overal tijd voor, onder meer voor:

  • Sterke presentaties van vertegenwoordigers en sprekers namens onder meer Wagralim, Materia Nova, Certech, UMons, ULiège, Suez, Celabor, FSC en Plastiwin.
  • Het Partner Village met de aanwezigheid van strategische partners als Pack4Food, MPR&S, IBE-BVI, Pack4Food en FSC.
  • Een Network Lounge voor exposanten en bezoekers.
  • Een aantal Trends volgens de Gazellen Awards voor de verpakkingssector (met dranken).
  • Een aantal 'all-inclusive' stands met smart badge technologie.

Tijdens de zogeheten innovatietour kunnen bezoekers kennismaken met tal van innovaties die exposanten zullen presenteren en demonstreren. Aan de beste innovatie zal een innovatieprijs worden uitgereikt. Via nauwe samenwerkingen tussen vertegenwoordigers van vakbladen en via publicaties op de website en berichten op social media garandeert de organisatie een maximale zichtbaarheid.

Voor wie is het evenement bedoeld?
De 70 exposanten zijn fabrikanten van verpakkingsmachines, verpakkingsmaterialen en verpakkingstechnologieën, controle- en inspectieoplossingen, logistieke systemen en verwerkingssystemen, etikettering en bedrukking, etc.

De organisatie mikt op 1.000 actieve bezoekers, waaronder inkopers, ingenieurs, operations managers, technische managers, afdelingshoofden, onderzoekers en verpakkingsdeskundigen.

Verpakkingen zijn alomtegenwoordig, net als innovatie. Empack Namur wordt een nieuwe hotspot voor de verpakkingsgemeenschap in Wallonië.

Voor meer informatie:
Philippe Van Dyck
Empack Namur
+32 (0)3 280 53 27
empack-be@easyfairs.com
easyfairs.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven