Co-sponsorschap verlengd

Trofi Pack nog een seizoen op de wedstrijdbroek Sparta Rotterdam

Trofi Pack blijft als co-sponsor verbonden aan Sparta Rotterdam. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in het koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit, spreekt andermaal haar loyaliteit aan Sparta Rotterdam uit door het co-sponsorschap met ten minste één seizoen te verlengen. Daarmee is ook in het komende seizoen het logo van Trofi Pack te zien op de wedstrijdbroek van Sparta.

"Net als recentelijk met Euro Caps mogen we deze week weer een mooie verlenging van een partnership uit ons hoogste segment kenbaar maken. Het is prachtig om te constateren dat Trofi Pack door zowel de corona- als sportieve perikelen heen heeft geprikt en dit krachtige signaal afgeeft", aldus Commercieel Manager van Sparta Rotterdam, Dave van der Meer, over het voortzetten van het sponsorschap van Trofi Pack 

Harry van der Hout, directeur van Trofi Pack licht toe: "Het gevoel van onze betrokkenheid bij Sparta is gedurende de jaren onverminderd goed gebleven. Dat wij in voor- of tegenspoed achter de club blijven staan, zingen we niet alleen mee op Het Kasteel, maar laten we ook graag nogmaals blijken met de verlenging van ons co-sponsorschap. Al met al hoefde ik dus niet heel lang na te denken over de vraag of we met Trofi Pack langer verbonden wilden blijven aan de club."

Voor meer informatie:
Trofi Pack
Harnaschdreef 10
2635 BT Den Hoorn
0174 - 26 61 00
info@trofipack.nl 
www.trofipack.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven