Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gratis bezorgservice beschikbaar voor één op de vijf Nederlandse huishoudens

AH Compact breidt verder uit in regio Haaglanden

Albert Heijn voegt in één klap 390.000 nieuwe huishoudens in de regio Haaglanden toe aan AH Compact, de gratis bezorgservice speciaal voor kleine huishoudens. Klanten hebben keuze uit 6.000 dagelijkse boodschappen, het minimumbestelbedrag is 35 euro en bezorging is gratis. Met deze uitbreiding is de gratis bezorgservice nu beschikbaar voor één op de vijf Nederlandse huishoudens.

Albert Heijn bezorgt al meer dan 20 jaar de boodschappen thuis. Met AH Compact maakt de supermarkt online boodschappen doen makkelijker voor kleine huishoudens. AH Compact is vanaf deze week ook beschikbaar in de woonplaatsen: Delft, Den Haag, Den Hoorn, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Nootdorp, Poeldijk, Rijswijk, Ter Heijde, Voorburg en Wateringen.  

Assortiment 
Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van bijna 6.000 dagelijkse boodschappen, waaronder veel vers en de bekende Prijsfavorieten. Alle prijzen zijn hetzelfde als in de winkel of op Ah.nl, inclusief de Bonusaanbiedingen. Bestellen kan via de speciale AH Compact-app, die te vinden is in de app- en playstore.  

Track & trace
Er zijn vijf bezorgmomenten naar keuze per week. In de AH Compact-app kunnen klanten via track & trace hun bestelling volgen. Zo weten zij precies wanneer hun boodschappen worden bezorgd.  

Publicatiedatum: