Holland Fresh Group

Over 4 weken is het zover! Eindelijk kunnen we elkaar weer live ontmoeten op een van de grootste vakbeurzen voor groenten en fruit, de FRUIT LOGISTICA die gehouden wordt op 5, 6 en 7 april in Berlijn.

De voorbereidingen zijn in full swing. Designs van de stands zijn in afrondende fase, hotels en vluchten worden geboekt, tickets en passen zijn besteld… bedrijvigheid alom.

Al meer dan 30 jaar initieert Holland Fresh Group, onderdeel van GroentenFruit Huis, het NL paviljoen in hal 3.2. Het initiatief wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) die zich inzet om ondernemende Nederlandse bedrijven vooruit te helpen op het gebied van duurzaamheid, zakendoen over de grenzen, agrarisch ondernemen en innovatie. Met elkaar maken we Nederland economisch sterker en duurzamer.

75 ambitieuze Nederlandse bedrijven hebben een stand in het NL paviljoen. Zij kunnen niet wachten om hun nieuwste ontwikkelingen te laten zien en het publiek te boeien en te binden.

Een overzicht van alle co-exposanten in het NL paviljoen op FRUIT LOGISTICA 2022 kan je vinden op de website van Holland Fresh Group.

We keep you posted!

#HollandFreshGroup #GroentenFruitHuis #Netherlands #farmingthefuture #FruitLogistica2022 #TopsectorTU #Zuidkoop #Horticulture #fruit #vers #groenten #feedingtheworldtogether


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven