Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Geo van Leeuwen

Op 3 maart 2022 is Geo van Leeuwen overleden. Geo was één van de laatste der Mohikanen onder de echte Westlandse druiventelers en heeft er alles aangedaan om de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck voor het nageslacht in stand te houden. De verenigingen plaatsten onderstaande overlijdensadvertentie.

Besturen en vrijwilligers van de Stichtingen Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck en Monument Sonnehoeck hebben met groot verdriet kennisgenomen van het overlijden van de heer

Gerardus Henricus Antonius Maria van Leeuwen

-         Geo –

 

(9 juli 1941 – 3 maart 2022)

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

 

Geo was tientallen jaren drijvende kracht achter en stimulator van een van de laatste ambachtelijke Westlandse druivenkwekerijen in Nederland. Geo schonk zijn kwekerij en tuinderswoning aan de Stichting Monument Sonnehoeck om deze voor komende generaties te bewaren. In de voetsporen van zijn grootvader en vader werkte hij met zijn broer Peter elke dag onvermoeibaar aan de groei en bloei van hun grote passie: de Westlandse tafeldruif in de historische serres.

Wij gedenken zijn liefde voor Sonnehoeck met grote eerbied en wensen zijn familieleden kracht toe om het heengaan van Geo te kunnen dragen.

Kwintsheul, 3 maart 2022

Publicatiedatum: