Stoomschilsysteem van Kiremko gepatenteerd door Amerikaans Octrooibureau

Het Nederlandse bedrijf Kiremko is blij bekend te kunnen maken dat haar stoomschilsysteem is gepatenteerd door het Amerikaanse Octrooibureau. Het unieke concept bestaat uit een stoomschilvat van de Strata Invicta, dat werd ontwikkeld door het bedrijf in samenwerking met haar partners Idaho Steel en Reyco.

"Dit nieuwe gepatenteerde systeem biedt een uiterst robuust vatontwerp, evenals een indrukwekkende verbetering van de schilopbrengsten," aldus Eric van Orschot, één van de bedenkers. "Deze en vele andere unieke technologieën van Kiremko zijn op de meeste plaatsen ter wereld al gepatenteerd. We zijn echter enorm blij dat we nu ook in de VS octrooi hebben verkregen."

De Strata Invicta stoomschiller beschikt over een gepatenteerd stoomschilvat en is de beste stoomschilmachine op de markt. Voor het ontwerp van het vat werd gebruikgemaakt van diepzee-technologie, die een gelijkmatige drukverdeling garandeert. Het ontwerp is uiterst gebalanceerd en zelfcorrigerend, waardoor het geschikt is voor de verwerking bij hoge snelheden en een optimaal schilresultaat biedt. 

"Met een schiltijd die 25% korter is dan bij andere schilmachines, biedt de Strata Invicta niet alleen het beste schilresultaat, maar verbruikt zij ook beduidend minder stoom."

Bron: potatonewstoday.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven