Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BP Fruitcraft en Mac Queen Fruit introduceren Rode Prins appel

BP Fruitcraft en Mac Queen Fruit introduceren de Rode Prins appel op de Belgische markt. Jeroen en Johan Geladé van Mac Queen Fruit wilden de milieuvriendelijk geteelde Red Prince heruitvinden, waardoor hij in België niet langer zal bestaan onder de oorspronkelijke naam, maar als de Rode Prins appel door het leven zal gaan.

"De introductie is eigenlijk een onverhoopt succes", zegt Wendy Bangels van BP Fruitcraft. "Het heeft onze verwachtingen overstegen. We zijn er ongeveer anderhalf jaar geleden mee gestart en hebben louter positieve reacties ontvangen."

De herintroductie is ontstaan vanuit het idee om de negatieve bijklank, die de Red Prince appel met zich meedroeg, weg te werken. "De variëteit kleurt gemakkelijk, waardoor hij regelmatig te vroeg werd geplukt, wat de kwaliteit niet ten goede kwam. Hierdoor wilden we de appel opnieuw uitvinden. Het is gewoon een appel met heel veel smaak en die verdient dat negatieve beeld niet."

BP Fruitcraft en Mac Queen Fruit besloten hierop de appel onder een nieuwe naam terug op de Belgische markt te brengen. "De Rode Prins wordt op het juist tijdstip geplukt voor de optimale smaak. Dit zorgt ervoor dat alleen de beste kwaliteit appels worden geleverd onder deze nieuwe, duidelijke naam met een handige verpakking."

Voor meer informatie: 
Wendy Bangels
BP Fruitcraft

+32 470 95 10 32
wendy@bpfruitcraft.com 
www.bpfruitcraft.com

Publicatiedatum: