Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

IGD publiceert trendvoorspellingen voor de wereldwijde retailmarkt in 2022

Italië: Gruppo VéGé partner Migross opent 1e zelfbedieningswinkel
Migross, een partnerbedrijf van Gruppo VéGé en een van de grootste retailers in Veneto, heeft haar eerste zelfbedieningsgroothandel geopend in Lonato, Noord-Italië. De opening volgt op de recente overname door Migross van de business unit L'Alco Grandi Magazzini Group en haar 8 Altasfera branded warenhuizen.
Bron: esmmagazine.com 

Duitsland: Metro "sCore" groei-offensief met ambitieuze doelstellingen voor 2030
Als onderdeel van zijn Capital Markets Day heeft groothandelaar Metro zijn "sCore" groeistrategie onthuld. De naam is een combinatie van "score", wat staat voor het behalen van de gestelde doelen, en "core" voor Metro's sterke groothandelskern.
Bron: newsroom.metroag.de 

IGD publiceert trendvoorspellingen voor de wereldwijde retailmarkt in 2022
De internationale trendvolger IGD heeft zijn voorspellingen gepubliceerd over de wereldwijde trends in de retailhandel die de internationale levensmiddelen- en consumentengoederen-industrie in 2022 vorm zullen geven. Het nieuwe rapport schetst 5 belangrijke trends om retailers en leveranciers te helpen navigeren door de voortdurende uitdagingen die Covid-19 met zich meebrengt en om plannen te maken voor het komende jaar. IGD's 5 mondiale retailtrends voor 2022: 1. Omgaan met verstoringen; 2. Fysieke strijd; 3. Quick commerce ontwikkeling; 4. Herstel retail; 5. Aanjagen winstgevendheid.
Bron: retailtimes.co.uk 

België: Geen Coca-Cola, maar lokale merken bij nieuwe online supermarkt Rayon
Smartmat, het bedrijf achter de Foodbag-receptkits, brengt een online supermarkt op de markt onder de naam Rayon. De supermarkt biedt de laagste leveringstarieven op de markt, maar het productaanbod is niet zoals in een doorsnee supermarkt. Het nieuwe pure play bedrijf wil heel België bestrijken: in Vlaanderen en Brussel krijgen klanten die voor 18:00 uur bestellen hun boodschappen de volgende dag geleverd; in Wallonië biedt de nieuwe speler 3 keer per week levering aan. "Rayon levert letterlijk overal," vertelde zaakvoerder Mattias Decuypere aan de Belgische krant Het Nieuwsblad. "Tot in het verste punt van de regio "Westhoek" of de Nederlandse grens. En dat voor een bezorgtarief van slechts € 4,95, het laagste tarief op de markt."
Bron: retaildetail.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven