Andre van Berkel wordt nieuwe technisch commercieel directeur Nijssen

Andre van Berkel is per 1 februari 2022 aangesteld als technisch commercieel directeur van Nijssen B.V.

Andre (45) heeft de afgelopen 20 jaar veel internationale ervaring opgedaan in uiteenlopende branches, zoals de energiesector, productie van elektromechanische apparatuur en material handling systems. Hierdoor heeft hij een sterke technische basis opgebouwd gericht op zowel engineering als fabricage. Door zijn jarenlange ervaring in deze branches heeft hij vervolgens een bewezen trackrecord opgebouwd als het gaat om het samenbrengen van strategie, commercie, techniek en mens.

Andre: “Nijssen is een prachtige organisatie met een rijke historie en levert zeer hoogwaardige kwaliteit in zowel de koel- als de klimaatindustrie. Naar verwachting zal deze markt de komende jaren, net als vele andere branches, onderhevig zijn aan uitdagende marktontwikkelingen die nieuwe kansen met zich mee zal brengen. Ik kijk ernaar uit om deze vanuit bestaande kracht verder uit te bouwen met het team dat nu al zeer knap werk verricht.”

Chantal Blaauw, directeur Nijssen, is zeer verheugd met de komst van Van Berkel: “Ik heb alle vertrouwen dat Andre met deze benoeming door het geven van sturing aan onze projectorganisatie bij zal dragen aan de stabiele en stevige positie die Nijssen in de koude- en klimaattechniek inneemt.”

Voor meer informatie:
Chantal Blaauw
Nijssen
Tel: 071-5216214
c.blaauw@nijssen.com 
www.nijssen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven